User Menu

Login

Over Sint-Barbara

Sint-Barbara Melsele is een sportvereninging die het boogschieten serieus neemt. Met 3 actieve gediplomeerde trainers bevinden we ons als club in de ideale positie om boogschutters gedisciplineerd te trainen. Vriendelijke mensen vormen de kern van deze vereniging. Op donderdagavond is er de wekelijkse training waar iedereen zijn vaardigheden onder een begeleidend oog nog verder kan aanscherpen. Met leden van alle leeftijden hebben we zowel jong als oud talent. Behalve begeleiding kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor een hele hoop plezier en ontspanning. Kortom, iedereen is bij ons welkom!

 

Trainingen

 

Onze algemene vaste trainingen, op de liggende wip, vinden plaats op maandag en donderdag in ons Clublokaal in de Alfons Van Puymbroeklaan 11 A,  te Melsele. Wil je een keer komen kijken of meedoen geef dan even een seintje via mail, of telefonisch aan Guido Maes op nr.: 0499 / 43 48 89.

De wekelijkse trainingen op doel vind plaats op woensdag- en vrijdagavond. Voor meer informatie graag een mailtje naar rita.a@telenet.be

Op deze dagen zal de jeugd op een speelse manier kunnen kennismaken met de technische kant van het boogschieten.